Var lämnar jag tillbaka bilen?

Bilen återlämnas på samma station som den hämtades upp från. Glöm inte att tanka bilen innan återlämning.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Bilen ska återlämnas på samma station som du hämtade den ifrån

• Lås bilen och avsluta resan i appen

• Tanka bilen om bränslenivån är under 25%

Bilen återlämnas på samma station som den hämtades upp från. Parkera bilen på en av våra utmärkta parkeringsplatser på stationen. Skulle ingen av våra parkeringsplatser vara lediga kan du läsa mer här om hur du ska gå tillväga.

Lås bilen och avsluta resan.
Kontrollera så att du inte har kvar några tillhörigheter kvar i bilen, lås sedan den och avsluta bokningen i din app. Om du inte avslutar bokningen i din app kommer du bli debiterad fram tills att bokningen avslutas. Vid problem med avslutande av bokning, kontrollera följande:

• Att alla dörrar och fönster (inklusive takfönstret) är stängda ordentligt.

• Kontrollera så att parkeringsläge är inlagt och att motorn är av.

• Vid elbil eller hybrid, se till att laddsladden är ikopplad korrekt i både bil och laddstation. Vid problem med laddning, följ stegen som visas i din app.

När du väljer att avsluta bokning i din app kommer du att få fylla i en checklista som påminner dig om ett par saker du inte ska glömma innan du tillslut bekräftar att avsluta bokningen.

Parkering under din bokning
Det inte tillåtet att parkera din Volvo On Demand bil eller din privata bil på våra stationer under en pågående bokning utan du står själv för parkering.

Kom ihåg att tanka bilen.
Om bränslenivån är under 25% behöver du tanka bilen innan du lämnar den på stationen. Vid återlämning med mindre än 25% tank tillkommer en avgift på din bokning. Läs mer om tankning här.