Om jag glömmer något i bilen?

Glömt något i bilen? Lätt hänt!

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi vet, ibland avslutar man en bokning bara för att inse att solglasögonen, datorn eller nåt annat viktigt ligger kvar där inne, på fel sida av en låst bildörr. Men det är lugnt, du kan låsa upp bilen fastän du avslutat bokningen. Gå in i din app och kolla om du får upp din digitala nyckel för att låsa upp bilen! Den finns tillgänglig upp till 1 timme efter din bokning.

Får du inte upp din digitala nyckel efter att din bokning har avslutats? Ring eller chatta med oss så hjälper vi dig. Chatta direkt i appen eller ring oss på 08-580 974 54. Om klockan är mellan 22.00 till 07.00 rekommenderar vi dig att boka bilen en timme, plocka upp det du glömt och avsluta bokningen. Mejla till oss på help@m.co eller chatta in efter kl 07.00 så lägger vi in en kupong på motsvarande belopp att köra för vid ett annat tillfälle.