Kan man övningsköra med bilarna?

Ni kan absolut använda våra bilar till övningskörning! Handledaren skapar ett konto hos oss och bokar bilen.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Handledaren skapar ett konto hos oss och gör bokningen

• Kom ihåg att ta med egen övningskörningsskylt och dokument för övningskörning

För att övningsköra med oss registrerar handledaren ett konto i vår app och bokar en bil precis som vanligt. I bokningen behöver det inte anges att bilen ska användas till övningskörning. Handledaren är ansvarig för bilen under hela bokningen.

Kom ihåg att ta med en egen skylt för övningskörning. Alla papper som behövs vid övningskörning ska tas med i bilen under bokningen!