Kan vi vara flera som kör bilen?

Att dela på körningen inom familjen eller sällskapet går utmärkt! Extraföraren kan välja Free och betalar inget extra.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När en extraförare ska köra bilen på din bokning är det viktigt att tänka på att:

• Det är bara personer som har registrerat ett konto hos oss som får köra våra bilar.

• Extraföraren kan välja Free och betalar inget extra.

• Den som gjort bokningen kan enkelt dela nyckel med extraföraren.

Extraföraren behöver registrera ett konto. För att få köra bilen behöver personen registrera ett konto hos oss. Tänk på att kontot behöver vara godkänt innan extraföraren är tillåten att köra bilen.

Extraföraren kan välja Free och betalar inget extra!

Det är enkelt att dela nyckel med en extraförare. Läs mer här.