Hur startar jag min bokning?

Hitta till bilen genom att följa våra vägbeskrivningar i appen. Glöm inte bort att kolla efter eventuella skador innan du kör iväg!

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • I dina bokningsdetaljer hittar du all information du behöver för att hitta bilen.

• Rapportera eventuella skador innan du påbörjar din resa.

• Bilarna är nyckelfria, du låser upp bilen via appen.

Bokningsdetaljerna innehåller all information du behöver. Klicka på bokningen från Hem-vyn i appen för att komma till bekräftelsen. Här hittar beskrivningar till stationen och hur du hittar till bilen.

Rapportera eventuella skador. Ta alltid ett varv runt bilen för att kika efter eventuella skador innan du påbörjar din resa. Om du upptäcker en skada som inte redan finns med i skadeloggen i appen vill vi att du rapporterar in skadan direkt när du upptäckt den. Du ansvarar aldrig för skador som du rapporterar innan din resa och som föregående förare kan ha orsakat.

Lås upp bilen. Alla våra bilar är nyckelfria. Du låser istället upp bilen med en digital nyckel som du hittar i bokningsdetaljerna i appen en stund innan din bokning ska starta. Kom ihåg att ha Bluetooth påslaget.

Starta bilen. Alla våra bilar är automatväxlade. För att starta bilen måste bromsen vara nedtryckt och sedan vrider/klickar du på start-knappen.