Hur gör jag en bokning?

Välj tid, plats och bilmodell! Berätta för oss om du behöver en bil med dragkrok eller lägg till självriskeliminering.

Elin avatar
Skrivet av Elin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din bokning gör du enkelt i vår app genom att klicka på + i menyraden längst ner. Fyll i dina behov av bil när, var och vilken bilmodell du behöver för din bokning så visar vi dig närmast tillgängliga bilar. Bekräfta din bokning när du hittat en bil som passar dig!

• Boka minst en timme

• Boka bilmodell och specificera om du behöver dragkrok

• Lägg till självriskeliminering till en extra kostnad

Minimumtid för en bokning är en timme och du kan boka en bil i max två månader. En timme och 15 minuter, tre timmar, fem dygn? Boka bilen så länge du behöver.

Boka den bilmodell du behöver eller ange om du behöver dragkrok. Välj en XC90 för skidresan, en XC40 för snabba ärenden på stan eller en bil med dragkrok för flyttlasset.

Helförsäkring ingår alltid när du kör med Volvo On Demand och du kan välja att ta bort självrisken för en extra kostnad. Självrisk betalar du vid olycksfall som resulterar i skador på bilen eller annan egendom, eller vid personskador. Du kan också välja att ta bort självrisken. Läs mer om våra försäkringsalternativ här.

Läs också: