Vad är Volvo ID?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Volvo ID är ett personligt id som ger dig åtkomst till din Volvoupplevelse – från bildelning till bilägande – med ett enda konto.

Volvo On Demand är en av Volvos många tjänster, och du kan nu använda ditt Volvo ID för att logga in i appen. Ditt Volvo ID består av ett användarnamn och ett lösenord, vilket ger en smidig och enhetlig inloggningsupplevelse, både online och i din bil. Om du redan har ett Volvo ID kan du använda det för att logga in, eller så kan du skapa ett direkt i appen.