Kan jag ansöka om boendeparkering när jag bokar On Demand?

För dig som vill ansöka om boendeparkering under en bokning har vi samlat lite användbar information här.

Saga avatar
Skrivet av Saga
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För dig som vill ansöka om boendeparkering under en bokning har vi samlat lite användbar information här.

För det mesta räcker det med att visa en skärmbild från telefonen på din bokning där registreringsnummer samt bokningstidens start- och slutdatum syns. Du behöver också ta en skärmbild på ditt konto från appen där ditt personnummer, mailadress och telefonnummer syns. För vissa ansökningar krävs även en bild på din bokningsbekräftelse på mail.

Du kan ansöka om boendeparkering när du har hämtat ut din bil eftersom det är då du vet vilket registreringsnummer bilen har.

Hur skickar jag in min ansökan?

Ansökan om boendeparkering sker via respektive stads hemsidor. Där skickar du in dina två skärmbilder och eventuell övrig information.

Volvo On Demand styr inte över om ansökan går igenom eller inte, det är upp till respektive kommun.