Alla samlingarAktuellt och nyheter
Välj en appikon som matchar din stil

Nu kan du ändra vår appikon i iOS, direkt i appen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är du en Grönska eller en Smultron Popsicle? Gör din körning mer personlig och välj själv vilken stil du vill ha på vår appikon. Gå in på appen och till kontovyn. Under ”Inställningar” klickar du på ”Appikon” och sedan kan du välja och vraka bland flera olika alternativ.

Ändra ikonen till något som matchar dig och din stil. Här nedan får du en smygtitt på hur våra appikoner ser ut. Vill du se alla alternativen? Du hittar dom i Volvo On Demand-appen.