Testa våra widgets

Genvägar för en smidigare körning.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu bygger vi vidare på flexibiliteten och testar nya genvägar – och det gör vi genom widgets för iOS för Android. Utan att behöva gå in på appen kan du nu låsa upp och låsa bilen på ett snabbt och smidigt sätt. Du kan även se hur lång tid det är kvar på din resa och hålla koll på dina kommande bokningar.

Du kan välja bland tre olika widgets där varje widget har en specifik funktion kopplad till sig.

Rektangulär widget: Öppnar appen till bokningsflödet eller till en aktiv- eller avslutad resa.

Rund widget: Snabb åtkomst till bilen. Lås upp och lås bilen under din resa.

Inline widget: Visar tidsangivelser. Du kan se hur lång tid som är kvar av en pågående resa.

Läs mer om widgets och hur du lägger till dom till din mobil för iPhone eller Android.