Betalning och priser

Allt du behöver veta om betalning och prissättning.

Jenny avatar
Skrivet av Jenny
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

• Priset beror på vilken bil du väljer.

• Fast pris varje månad – utan bindningstid.

• 150 mil/månad utan kostnad, därefter följer en kostnad på 2 kr/kilometer.

Vad kostar det per månad?

Kostnaden baseras på vilken bil du väljer och körsträckan. När du kör månadsvis med oss ingår en fast månadskostnad för bilen. Genom att påbörja en bokning i appen ser du aktuellt pris. Du kan också jämföra priset på de olika bilmodellerna här.

Vi bjuder på kilometerpriset på de första 150 milen per månad, därefter tillkommer en kostnad på 2 kr/kilometer.

Vad ingår i det fasta priset?

Du betalar för flexibiliteten att kunna köra så mycket du vill från en månad till så länge du vill – utan bindningstid. Med en prenumeration kan du alltid känna dig trygg med en helförsäkring och självriskreducering. Du kan dessutom välja att lägga till en självriskeliminering. Läs mer om försäkring här.

Vilka betalningsmetoder kan jag välja mellan?

Vi tar emot debit- och kreditkort. Innan du bokar en resa behöver du lägga till ett kort som betalningsmetod. Gå in på appen och kontoinställningar, tryck på “Inget kort tillagt” och uppdatera din betalningsinformation. Kostnaden dras automatiskt första dagen av varje prenumerationsmånad.

Ingår parkering?

Nej, parkering under prenumerationstiden, på våra stationer eller andra parkeringsplatser, ingår inte.

Kan priset bli högre någon månad?

Nej. När du kör månadsvis gäller inte dynamiska priser som i våra övriga tjänster. Med en prenumeration får du alltid ett fast pris, oavsett om efterfrågan är hög, som baseras på vilken bil du väljer.

Ingår bränsle?

Nej, när du kör månadsvis ingår inte bränsle eller laddning – därför finns inte ett tankningskort i bilen.