layout.skip_to_main_content
Alla samlingarBränsle & laddningLaddning
Hur gör jag om jag behöver ladda under resans gång?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Planera din resa utifrån att du kan behöva ladda bilen, särskilt om du ska köra en längre sträcka.

Laddning ingår och alla elbilar är utrustade med ett laddkort som går att använda för laddning på Circle K och MER. Läs instruktionerna på laddstolpen, du behöver bara blippa kortet och starta laddningen.

Enklast är att ladda ner appen Circle K Charge för att se laddstationer. Du behöver inte starta ett konto för att se laddstationer.

Finns ingen Circle K eller MER i närheten? Chatta eller mejla in kvitto för laddningen tillsammans med dina bankuppgifter så ersätter vi kostnaden. Vi ersätter laddning upp till 5 kr/kWh. Vissa snabbladdare kostar mer än så, då använder vi ditt kvitto för att ersätta upp till 5 kr/kWh.

Alla våra elbilar är utrustade med en Type 2-kabeln som passar laddstationer. Kabeln sitter fast i bilens bagageutrymme med en vajer.

Våra Polestar är också utrustade med en Schuko-kabeln som passar i vanliga väggkontakter. Kolla alltid vad som gäller innan du kopplar in En Schuko-kabel eftersom många hushållskontakter inte hanterar laddning av bilar.

För snabbladdning använder du kabeln som finns vid laddstationen, så kallad CCS-uttag.