Alla samlingarKonto & betalningar
Hur ändrar jag plan eller avslutar mitt medlemskap?

Du kan göra alla ändringar i ditt medlemskap direkt i appen.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ha olika behov vid olika tillfällen och därför är det enkelt för att dig att hantera ditt konto och medlemskap.

• Byt plan, pausa eller avsluta ditt medlemskap direkt i appen

• Plus och Super avslutas när din pågående månadsprenumeration löpt ut

Gör så här:

1. Öppna appen och gå till Konto-vyn

2. Klicka på Hantera plan och Avbryt.

3. Bekräfta sen ditt avslutande av plan. När din månadsprenumeration löpt ut flyttas du över till Free som är kostnadsfritt. Du kan närsomhelst uppgradera till en betalplan igen.

Om du uppgraderar från Free till Plus eller Super sker ändringen direkt. Går du från Plus till Super betalar vi tillbaka mellanskillnaden om dina perioder överlappar varandra, det kan däremot ske med någon dags fördröjning.

Om du nedgraderar eller avslutar plan så sker ändringen när din pågående månadsprenumeration löpt ut. Du ser vilket datum som gäller i ditt fall i appen.