Hur kommer jag igång och boka bilar med mitt Business-konto?
Hur kommer jag igång och boka bilar med mitt Business-konto?

Kom igång med Volvo On Demand som förare på ett konto.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ditt företag har ett konto är det enkelt att komma igång:

• Det är administratören som skapar Business-kontot

• Hur du får access till kontot beror på vilken plan ni har

• Att registrera sig i appen tar bara ett par minuter och du kan därför börja boka bilar omgående efter att du fått access till kontot

Start
Din administratör bjuder in dig från Dashboarden. När du fått mailet med inbjudan kan du ladda ner appen från App Store eller Google Play.

Vi erbjuder kortbetalning för alla på Start-planen. Din administratör väljer om alla dragningar ska göras på samma kort eller om varje användare ska lägga in ett eget kort. Du kan därför behöva lägga in dina kortuppgifter innan du kan börja boka bilar.

Go och Drive
Kom igång att boka bilar med Go eller Drive-planen genom att ladda ner appen direkt. Registrera dig med din jobb-mailadress för att ditt konto ska kunna kopplas ihop med ert Business-konto. Du kan börja boka bilar direkt!

Go och Drive-planerna faktureras oftast vilket innebär att dina resor kommer hamna på en samlingsfaktura till er administratör.