Hur registrerar jag ett Business-konto?

Allt du behöver veta för att registrera ditt Business-konto på rätt plan.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Business erbjuder ett smartare och mer hållbart sätt att köra i jobbet. Slipp hanteringen av bilar och kostnader som kommer med dem.

• Enkel administration av ditt företagskonto via vår Dashboard

• Dina medarbetare bokar bilar direkt i appen

• Skala upp och ner ditt konto efter behov med våra olika prisplaner– helt utan bindningstider och långa kontrakt

Som administratör hanterar du kontot direkt på webben. Vår Dashboard gör det smidigt för dig att administrera användare, resejournaler och fakturor på ett och samma ställe.

Ge enkelt dina medarbetare access som användare på kontot. Dina medarbetare laddar ner vår app och kan boka våra bilar med kort varsel eller planera långsiktigt.

Vi har tre olika prisplaner för olika behov; Start, Go och Drive. Du som är intresserad av Start kan registrera ditt konto på vår hemsida. Om du hellre vill registrera dig på Go eller Drive-planen kan lämna dina kontaktuppgifter genom att klicka på Kontakta oss-knappen under jämförelsen.