Alla samlingarBusiness
Hur hanterar jag mitt Business-konto som administratör?

Hantera ditt Business-konto i din Dashboard. Kom igång genom att bjuda in dina medarbetare till Volvo On Demand.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oavsett vilken plan du väljer är det enkelt för dig som administratör att administrera kontot. Alla planer tillåter dig att:

• Lägga till/ta bort medarbetare som ska vara förare på ditt konto

• Se resehistorik

• Uppdatera dina kontouppgifter

• Chatta med vårt Customer Care-team

Första steget är att bjuda in dina medarbetare så att de kan börja boka bilar i appen. Hur du gör det skiljer sig åt mellan planer:

Start
När du som administratör registrerat din organisation på Start-planen blir du automatiskt inloggad på din Dashboard. Här kan du enkelt lägga till (eller ta bort) förare. När du lägger till en förare skickas ett automatiskt mail med information om hur medarbetaren ska ladda ner appen och skapa sitt konto.

Go och Drive
Med Go och Drive-planerna kommer du automatiskt få tillgång till vår avancerade registrering som underlättar för er att komma igång. Det innebär att alla förare läggs till er organisation och kostnadsställe automatiskt. Det enda dina medarbetare behöver göra för att komma igång är att ladda ner appen och skapa sitt konto med jobbmail-adressen.

Du som administratör kan självklart lägga till eller ta bort förare via Dashboarden som du önskar.

Kan jag som administratör även vara en förare på kontot?
Det kan du absolut! Ladda ner appen och logga in med samma mailadress och lösenord som du använder för att logga in i Dashboarden.