Vilken plan ska min organisation välja?

Vi har något för alla organisationer. Välj mellan tre planer; Start, Go och Drive.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Är du intresserad av Business men osäker på vilken plan du ska välja? Våra planer är designade för maximal flexibilitet och minimal administration oavsett storlek på din organisation.

• Vi har tre planer baserat på olika behov

• Med Go erbjuder vi månadsvis kortbetalning

• Med Drive erbjuder vi fakturabetalning

• Registrera dig för Start-planen direkt på webben– våra säljare hjälper dig komma igång med Go och Drive

Start
Start passar bäst för små team med sporadiskt behov. Du har ingen månadsavgift utan betalar endast för körtid. På Start-planen betalar du med kort och vi gör en dragning per körning.

Att komma igång är enkelt och tar bara ett par minuter! Registrera ditt konto direkt på vår hemsida.

Go
Om ni är en mellanstor organisation som gör cirka en bokning i veckan tror vi att Go är det bästa alternativet. Månadsavgiften ger dig tillgång till alla förmåner som ingår i Start och du får dessutom fler administrativa funktioner. Du kan välja fler betalalternativ - betala för varje resa separat eller få alla dragningar samlade vid ett tillfälle

Det är också värt att nämna att både tim- och dagspriserna är lägre än på Start-planen.

Drive
Drive är speciellt framtaget för större organisationer som har ett behov av att köra frekvent. På den här planen får du ytterligare utökad funktionalitet och möjlighet att betala via faktura.

Vill du veta mer? Jämför enkelt våra planer och funktionaliteten som ingår i respektive plan här. Om du är intresserad av Go eller Drive kan du klicka på Kontakta oss-knappen under jämförelsen så kontaktar vi dig med mer information.