Kom igång
Hur skapar jag ett konto?

Att skapa ett konto hos Volvo On Demand är enkelt! Ladda ner appen i App Store eller Google Play och registrera dig.

Tove avatar
Skrivet av Tove
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna registrera ett konto behöver du:

• Kunna styrka din identitet med ett svenskt personnummer och Mobilt BankID

• Vara över 20 år och ha ett giltigt körkort (svenskt eller utländskt)

• Gå igenom vår kreditkontroll, din årsinkomst behöver vara minst 150 000 kr.

• Lägga till ett fungerade betalkort

Att registrera ett konto är enkelt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Välj prisplanen som passar dig bäst. Här kan du läsa mer om våra priser och planer. Om du fått ett specifikt erbjudande så behöver du fylla i din kod under "Kampanjer och erbjudanden" innan du väljer din plan.