Vilka bilar kan jag köra med Volvo On Demand?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  • Boka Volvo XC40, V60, XC60, XC90, C40 Recharge, XC40 Recharge eller Polestar 2 från en timme till så länge du behöver.

• Om det inte känns så noga vilken modell du kör väljer du Alla modeller när du gör en bokning så plockar vi ut en bil åt dig.

• Kör tryggt och bekvämt med IntelliSafe teknologi och Apple Carplay, och använd appen om du behöver hjälp när du kör.

Vilka Volvomodeller kan jag välja?

Volvo XC40, V60, XC60, XC90, C40 Recharge eller XC40 Recharge.

Kostar alla bilmodeller lika mycket att boka?

Bokar du vår största modell XC90, XC60, Polestar 2 eller bil med dragkrok tillkommer ett pristillägg. Pristillägget gäller enbart när du aktivt väljer att boka en av dessa modeller. Alltså inte om du valt Alla modeller och tilldelats en XC90, XC60, Polestar eller dragkrok.

Kan jag boka elbilar specifikt?

Ja! Välj Alla elbilar eller om du önskar en särskild modell.

Jag tycker inte det är så noga vilken modell eller motor jag kör. Vad gör jag?

Kul fråga! När du gör en bokning kan du välja Alla modeller så väljer vi en bil åt dig och ser till att du får den när och där du vill ha den. Om du ändrar dig och vill välja själv ändå klickar du på penn-symbolen när du bokar så hittar du den modell du vill ha.

Vad finns det för standardfunktioner i bilarna?

Alla bilar är automatväxlade och har IntelliSafe teknologi som hjälper till att skydda dig, dina passagerare och människor runt bilen. Du kan också koppla din telefon till bilen med Apple CarPlay och ta med favoritappar som Spotify, Apple Music, Google Maps och Waze på resan.

Var finns bilarna?

Volvo On Demand finns i Göteborg, Linköping, Lund, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Stockholm. Du hittar alla stationer här.